728 x 90

Jumaat, 1 Julai 2016

Birthday Muffin

Assalamu'alaikum, 

Ini Birthday Muffin Gift Pack yang saya sediakan untuk Kak Nani, anak angkat Cekebon yang dah jadi family friend kami. Selalunya kalau saya tiada, Kak Nani banyak bantu Cekebon belikan barang-barang, hantar lauk, manja-manjakan Cekebon hehehe

Masalahnya, masa dah suntuk baru Cekebon sengih-sengih informed saya yang birthday Kak Nani keesokan harinya. Mujurlah hari tu saya buat mufin coklat untuk moreh dan makan dengan students. So, usahakan juga supaya jadi satu gift pack. Nak buat kek, saya malas nak korek buku resepi.

Hasilnya,..


Double choc muffins

Birthday card pula, saya memang ada banyak kad yang dah sedia dihias. Apabila nak guna, cuma perlu tambah sentimen atau ucapan yang perlu. Kad di bawah dibuat  menggunakan washi tapes. Tutorialnya boleh lihat di sini.



Happy Belated Birthday, Kak Nani,
Moga dengan bertambahnya usia, Kak Nani semakin menyayangi dan disayangi Allah, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dianugerahi kehidupan penuh barakah.
Along doakan Kak Nani sentiasa sihat, sentiasa senyum gembira dan ceria dengan Abang Razak and the three wonderful kids.


17 ulasan:

  1. Happy belated birthday jugak kak nani

    BalasPadam
  2. Moga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat:)

    BalasPadam
  3. Muffin tuuuh nampak sedap.

    BalasPadam
  4. Bilalah nak rajin macam kak farrah niih.

    BalasPadam
  5. Cekebon saja tu nak buli akak ehehe..

    BalasPadam
  6. rezeki Kak Nani dapat muffin akak as kek birthday hehe..

    BalasPadam
  7. pada aida, muffin is better than cake.
    boleh ngap skit skit...
    tak jejas yg lain lain.

    BalasPadam
  8. chip choc tu... geramnya tengokkkkk

    BalasPadam
  9. birthday pun comel.. ala macam dah beli siap, boleh terus guna.. kannn

    tapi yang ni, custom made...

    BalasPadam
  10. sy nk mufin je kad x nak hahahaah

    BalasPadam
  11. hahaha. kalau kita pun kita terkejut tiba-tiba kata esoknya.

    happy belated birthday anyways to kak Nani ^^

    BalasPadam
  12. sengih cekebon cairkan kak farrah hahhaha

    BalasPadam
  13. tapi akak berjaya jugak siapkan walaupon masa suntuk

    BalasPadam
  14. happy belated birthday nani, untuk dapat rasa air tangan kak farrah

    BalasPadam
  15. Happy belated besday nani.. Sedap tengok kek ni

    BalasPadam
  16. happy belated birthday buat kak Nani.. nasib ada something untuk kak Nani kan walaupun last minute..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...