NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 23 April 2014

Main dengan butang,..

Hari ni main dengan butang-butang! Pelik je bunyinya kan?! Sebenarnya saya sedang siapkan tempahan kad hari lahir seorang teman buat ibunya. Kali ini memang sengaja pilih butang-butang kecil yang berwarna-warni untuk dijadikan hiasan utama kad.


Untuk tampal butang-butang ni, kena guna gam yang jenis 'dries clear'. Maksudnya, apabila gam ini dah kering sepenuhnya, tidak akan ada kesan gam yang comot-momot pada permukaan kertas. Insya-Allah, malam ni lepas habis mengajar, bolehlah disiapkan dasar kadnya pula.

4 ulasan:

  1. dear mn nk beli button mcm ni?

    BalasPadam
  2. @Liyliz boleh cari di kedai alat jahitan/kedai kraf. beli secara online pun boleh.

    BalasPadam
  3. TQ sis. seronok tau bw dkt blog ni. blh suggest kan tk web page mn yg jual button ni?

    BalasPadam
  4. @Liyliz Thanks so much rajin bw ke sini. Cuba intai blogshop ini --> Achik Shop

    Ada butang2 kecil yg Liyliz berkenan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...