728 x 90

Rabu, 23 April 2014

Main dengan butang,..

Hari ni main dengan butang-butang! Pelik je bunyinya kan?! Sebenarnya saya sedang siapkan tempahan kad hari lahir seorang teman buat ibunya. Kali ini memang sengaja pilih butang-butang kecil yang berwarna-warni untuk dijadikan hiasan utama kad.


Untuk tampal butang-butang ni, kena guna gam yang jenis 'dries clear'. Maksudnya, apabila gam ini dah kering sepenuhnya, tidak akan ada kesan gam yang comot-momot pada permukaan kertas. Insya-Allah, malam ni lepas habis mengajar, bolehlah disiapkan dasar kadnya pula.

4 ulasan:

  1. dear mn nk beli button mcm ni?

    BalasPadam
  2. @Liyliz boleh cari di kedai alat jahitan/kedai kraf. beli secara online pun boleh.

    BalasPadam
  3. TQ sis. seronok tau bw dkt blog ni. blh suggest kan tk web page mn yg jual button ni?

    BalasPadam
  4. @Liyliz Thanks so much rajin bw ke sini. Cuba intai blogshop ini --> Achik Shop

    Ada butang2 kecil yg Liyliz berkenan.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...