728 x 90

Selasa, 29 April 2014

Cantiknyaaaaa!!


"Cuba bau,.." saran petugas di pejabat pos sambil tersenyum. Saya yang masih 'super-duper' terkejut tengok setem bunga mawar berbentuk hati terus hidu setem 'gabak' tu. Wangilah! Bukan main lagi setem ni, siap pakai perfume!


Inilah produk Pos Malaysia, Setem Mawar Siri II. Setem RM5 ni saiznya 8cm X 8cm! Saiz bentuk hati apabila kita dah ceraikan + 5cm. Wangian mawar pada setem tu pun best! (Tapi bagi sesiapa yang tak suka dengan bau bunga ros, anda perlu jauhkan diri dari setem nih. Sentuh pun jangan!)

Cantik kan?
 

7 ulasan:

  1. setem rupenye... sejak dunia IT makin maju ni sangat jarang guna setem ni kak. Nk pos barang pon guna curier service. No setem. Akak setem collector ke?

    BalasPadam
  2. mesti wangi!!! suka dengan ros XD

    BalasPadam
  3. bule la buat tulis surat kat bf...hhee

    BalasPadam
  4. @Noriz Today Bahagia Heheh yes, wani. I am a philatelist (konon-konon) mmg skrg dah jarang2 tengok setem. Itu yg setiap kali jumpa setem cantek excited terlebih...

    BalasPadam
  5. @Nini Hanini Mmg wangi, Nini. Besttt bau setem ni.

    BalasPadam
  6. @msredcheesecake Kena tulis surat panjang2, biar tebal sikit. Baru berbaloi guna setem lima hengget :)

    BalasPadam
  7. Tak pernah tahu plak ada setem wangi... Hebat!

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...