NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Selasa, 29 April 2014

Cantiknyaaaaa!!


"Cuba bau,.." saran petugas di pejabat pos sambil tersenyum. Saya yang masih 'super-duper' terkejut tengok setem bunga mawar berbentuk hati terus hidu setem 'gabak' tu. Wangilah! Bukan main lagi setem ni, siap pakai perfume!


Inilah produk Pos Malaysia, Setem Mawar Siri II. Setem RM5 ni saiznya 8cm X 8cm! Saiz bentuk hati apabila kita dah ceraikan + 5cm. Wangian mawar pada setem tu pun best! (Tapi bagi sesiapa yang tak suka dengan bau bunga ros, anda perlu jauhkan diri dari setem nih. Sentuh pun jangan!)

Cantik kan?
 

7 ulasan:

  1. setem rupenye... sejak dunia IT makin maju ni sangat jarang guna setem ni kak. Nk pos barang pon guna curier service. No setem. Akak setem collector ke?

    BalasPadam
  2. mesti wangi!!! suka dengan ros XD

    BalasPadam
  3. bule la buat tulis surat kat bf...hhee

    BalasPadam
  4. @Noriz Today Bahagia Heheh yes, wani. I am a philatelist (konon-konon) mmg skrg dah jarang2 tengok setem. Itu yg setiap kali jumpa setem cantek excited terlebih...

    BalasPadam
  5. @Nini Hanini Mmg wangi, Nini. Besttt bau setem ni.

    BalasPadam
  6. @msredcheesecake Kena tulis surat panjang2, biar tebal sikit. Baru berbaloi guna setem lima hengget :)

    BalasPadam
  7. Tak pernah tahu plak ada setem wangi... Hebat!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...