NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 9 Jun 2014

Setem London

Ini koleksi terbaru saya! Cekengah belikan saya setem UK. Setem-setem ni digunakan untuk international postcards. Satu set temanya London Night manakala satu lagi London Day. So, adalah gambar-gambar tarikan utama di London seperti Trafalgar Square, Tower Bridge & Westminster Abbey pada waktu siang dan malam. Arigato gozaimas, Cekengah! Love you!!!

Cantik tak?

Haaa, yang ni close up sikit.

3 ulasan:

  1. wahhh,, cantikknye.. saya nak jugakk!!! saya pon minat kumpul setem.. tapi xbpe banyak yang ade.. tringin nak setem luar negara...

    BalasPadam
  2. Oooo... Suka kumpul setem rupenya...

    BalasPadam
  3. okay....sangat nice setem ini... jeles

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...