728 x 90

Selasa, 26 Januari 2016

Mereka,.. Tetamu Hebat 2015!

Entri penghargaan buat ratu-ratu komen saya. Bagi yang dah baca entri Jom Cuba Nasib baru-baru ini,..dan dah 'bersilat jari' berbahasa isyarat,..tentu kalian dah tahu siapa pemilik nama yang berkenaan kan? Alright, without further ado, these are my awesome-fabulous-super friendly guests for 2015!

Tetamu Hebat FAMF Tower 2015 

Tetamu Hebat #1 - SIS JM a.k.a JARI MANIS
2028 komen
Tetamu Hebat #2 - KANDA SS a.k.a SCDHA SEIN
1215 komen

Tetamu Hebat #3 - CIK ZARUL F a.k.a ZARUL FARHANA
1019 komen

Tetamu Hebat #4 - SITIRORO a.k.a SYM
999 komen

Tetamu Hebat #5 - SYIDA QA a.k.a QASEH ABADI
684 komen

Tetamu Hebat #6 - SIS DEANNA a.k.a DEANNA MORNI
553 komen


Tetamu Hebat #7 - CIK MANISAH a.k.a NHHAS (Huda)
521 komen

Tetamu Hebat #8 - EKIN a.k.a CIK ASH
520 komen

Tetamu Hebat #9 - SAL OLE BOLA a.k.a SALBIAHM
513 komen

Tetamu Hebat #10 - CIK MIMIE
476 komen

Terima kasih banyak-banyak ye. No proper and sufficient words yang boleh gambarkan rasa terharu dan terima kasih saya. Jumlah komen mereka bukan calang-calang! Komen Sis JM je cecah 2 ribu tau! SS dan ZF pun main ribu-ribu gak. Yang lain tidak kurang hebatnya. Bayangkan berapa banyak masa yang mereka luangkan di sini. Buat pemilik-pemilik nama di atas,.. I love all of you very-very much! Tolong hantar email update alamat masing-masing ye. Insya-Allah, saya nak kirim a token of appreciation. 

Buat rakan-rakan dan adik-adik yang lain, 
...yang rajin baca entri-entri saya,
...yang ringan jari dropped komen, 
...yang seikhlas hati beri pandangan, 
... yang tidak lokek kongsi cerita,
Meskipun kalian tiada dalam senarai di atas, 
saya tetap hargai each and every one of you
Tanpa kalian, tower saya akan sunyi sepi,
Menara maya saya tak akan teguh berdiri :)


106 ulasan:

  1. Salah tiga ... tertukar a dgn s .. ngeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah akak tgk jawapan kimchaa , akak pon memula gitu gak , pastu bukak mata pakai kanta pembesar hahaha XD

      Padam
    2. Hahaha .. jawab dalam gelap masa tuu, sbbnya orang dalam rumah semua dah tido. Tapi, xpe Kesalahan mengajar erti kepayahan. Hahaahha *ayat cover*

      Padam
    3. @Kim Chaa - Heheheh ayat cover Kim Chaa memang kelakar. Tak pe, dik. Lepas ni, Kim Chaa lah orang yang tak akan salah antara A dan S :)

      @Yana TKK - Amboi, Yana! Sampai kena guna kanta pembesar!

      Padam
    4. tu laa asik ingat SS agaknye tu.. ha ha ha...

      Padam
    5. Ha ha ha.... semua orang sentiasa ingat sss

      Padam
    6. Hahahaah semua dah kena mandrem ngan SS, siang terbayang malam merindu :)

      Padam
  2. yeah2 betul hihihi... tapi taw dah tamat masa teka semalam xpe janji happy

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa dah tamat? Kejam! Ha Ha Ha...

      Padam
    2. bhahaha stuju ngan ZF.. janji nama kita ada.. eheh..

      Padam
    3. TKH : nama kak ekin yang nampak dulu hahahahhaha

      Padam
    4. SS : tu la kejam sangat ni kak farah hahahaahha

      Padam
    5. ZF: hihihi tu suka nama kita ada kan,,

      Padam
    6. Kihkihkih kat mana lagi nak tunjukkan kekejaman kalau bukan di blog sendiri :)

      Padam
  3. kak farah ekin punya alamat n nama masih yang sama deh.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi, ZF secretary ke?hehe

      Padam
    2. secretary tak bertauliah...hihi

      Padam
    3. Perh sis farah dh psg secretary...

      Kna blanja p mgu setiausaha nnt ni kak farah...

      Nk tgk anuar zain ke datuk siti?
      Hi hi hi

      Padam
    4. yakkkk ZF jadi setiusaha kak farah hihihi

      Padam
    5. Perghhhh! Setiausaha ku sangat efisyen! Boleh belanja popia goreng setengah biji masa minggu setiausaha nanti :)

      Padam
    6. Eh, yg secretarynya ni alamat masih sama ke?

      Padam
    7. haaa sama ja... kami xpindah mana2 lagi..

      Padam
  4. Salam! Tahniaaaah semua! :) penyokong setia tower kak farrah ni! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih pada Yana juga, tak pernah lupa datang memeriahkan tower akak :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Bukan macam dah memang salah... SS ler tuh... ha ha ha...

      Padam
    2. Serbasalah dibuatnya....

      Hahaha

      Padam
    3. Salah ke betul ke, saya tetap sayangggg! :)

      Padam
  6. Wahhhh memang hebat2 ni sampai ribu riban. Heheheh :D

    BalasPadam
  7. wahhhh hebat diorang . tahniah!

    BalasPadam
  8. SS jawap betul ke? Macam salah je... He He He... Senoneng kepala nengok tangan... cer kasi kaki... kompom betul semua... ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untonglah kaki tangan semua berfungsi...

      Ha ha ha

      Padam
    2. Untonglah kaki tangan semua berfungsi...

      Ha ha ha

      Padam
    3. Kerow satu kat nama ZF je :)

      Padam
  9. Tahniah smua ...blogger hebat2 ni smua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks utk Lya juga. Rajin datang ziarah akak di sini :)

      Padam
  10. Maysa Allah, sampai beribu-ribu komennya. Hebat! Hebat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dek kerja betul diaorang tu semua...

      Ha ha ha....


      Larikkkkk....

      Abeslah...

      #jangankecamsaya

      Padam
    2. sapelah yg komain ribu riban tu ishh ;p

      Padam
    3. Ntahla,..sapalah yang komen sampai ribu riban tu hihihi

      Padam
  11. Salam singgah pagi Farrah....Wahhhh....banyaknya komen² dorg ni Farrah....Tahniah buat mereka semua....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi mereka ni semua memang kaki komen, MD :)

      Padam
  12. Memang terharus sangat ni Farrah bila blog kita terima komen yang banyak sampai mencecah angka ribu² ni....tak tau macam mana nak gambarkan perasaan itu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharus ke terharu?
      Perkataan baru ke?

      Hi hi hi...
      #CikManisahCariPasal

      Padam
    2. Cik Manisah, jangan nak cari pasal sangat. Babab kang! Betul, MD. Terharu sangat bila tengok jumlah komen mereka begini :)

      Padam
  13. Alhamdulillah dan tahniah kepada mereka semua...semuanya hebat² belaka....

    BalasPadam
  14. hebat betul la dieorang tu.. saya tak sempat nak buat macam tu.. blog sendiri pun susah nak update. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. cer update blog orang lain... he he he...

      Padam
    2. update kan blog saya...hehe

      Padam
    3. huwaaa samalah.. blog CT pun macam da suam2 kuku ni..

      Padam
    4. Yang no satu tu... banyak tu hutang citer travel

      Padam
    5. sape? cite travel org x minat nak baca ;p

      Padam
    6. Kihkihkih idea update blog orang tu kelakau. Ada ramai seconder yang mahal :)
      Yessss, yg bertakhta di nombor satu memang banyak hutang! Banyak hutang!

      Padam
  15. kak farrahhhhh
    rinduenye ayu pada kat farrah dan tower kak farrah
    lame sangat menyepi smpai naik malas nak masuk
    pape pon tahniah pada yang menjadi tetamu terhebat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Duhai dinda Ayu, lamanya tanpa khabar berita. Terima kasih sebab sudi terjah sini dulu dan tinggalkan banyakkkkkkkk jejak! :)

      Padam
  16. bilangan komen Siti paling win...999

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehehe kurang satu kalo x lagi cantik..

      btw 999 kan epic.. rancangan tibi tu..

      Padam
    2. Dak sym tu mmg terer arh....

      Tepat tuh...

      Padam
  17. alamat saya masih sama kak Farrah

    BalasPadam
  18. Ha ha ha... sy betul no 1 2 4 5 6 je...

    Yg lain x sempat teka... hi hi hi

    BalasPadam
  19. Termasuk no 7...

    Pun tak sempat teka...

    Plusss tak sangka...

    Bnyk btl sy buat onar kt sini rupanya.
    Ampun tuan tanah

    BalasPadam
  20. huaaaa cantik plak nombo bilangan komen ceq *kembang idong*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh akak tolong kepit ngn penyepit kain idung tu...

      Hi hi hi

      Padam
  21. Akak JM tu mmg juara dimana2.. dia nye speed internet mmg turbo..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lh pasal....

      Untonglah dpt travel dgn kakak kawasan....

      Padam
    2. itu tak dapat dinafikan lagi kak SYM

      Padam
    3. tggu i akanlawan kak JM semula nak kumpulkan semangat baru yang down hahhahahahah

      Padam
    4. ngeh ngeh ngeh..tahun ni kak long kawasan dah semakain malas nk bw..update blog pun dh suam2 kuku ni

      Padam
    5. entah org masih ingat ke x si Jari Manis tu

      Padam
  22. ehehe comel plak bahasa2 isyarat tu.. adeh maafin gue Kak Farrah..
    lama tak jenguk sini..

    nak bom la ni.. jangan semput plak tau..

    BalasPadam
  23. dulu belajar sket ni bahasa isyarat tapi yang basic je..
    skrang mrangkak gak nak baca.. tula ilmu tapi tak practice eheh..

    BalasPadam
  24. tak pasti alamat CT yang mana Kak Farrah ada.. ehehe.. brtukar2 da skrang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang hado hado memang banyak alamat

      Padam
    2. cik ct xjenguk dah blog kak ekin hihihi... merajuk ke

      Padam
    3. Ekin! sis JM pun ah lama x jengah blog Ekin tau but bukan sbb merajuk tapi x sempat..byk hutang bw nih

      Padam
    4. maybe CT pun punya prob yg sama

      Padam
    5. xpe sis JM tak paksa pun masuk blog ekin... ada kelapangan masuk la... blog ekin bukan ada apa2 entri merapu ahhahahahha

      Padam
  25. Sis farah nak alamat saya kt new zealand tak?

    BalasPadam
  26. Ke nak alamat saya kat iceland?

    Janam ... janam... #taktengokpondilwaletuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang ni ambbbooooiii panjang sikit hehehe

      Padam
  27. okey ! tak reti baca part tangan tu.. kena pi kelas ni.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis JM tahu buat isyarat tangan 'I LOVE U' je ahakssss

      Padam
  28. woot woot woot! si Jari Manis tu komen merapu je lebih addoii...2028?

    BalasPadam
  29. Farrah...itulah penghargaan yg sis JM boleh balas kerana rajin tinggalkan komen di blog sis

    BalasPadam
  30. sis JM komen kat sini ikhlas..so x perlu nak beri something...Farrah datang bertandang kat umah sis JM pun dah syukur sangat

    BalasPadam
  31. mcm tikus tgk besi...satu pun bahasa isyarat tu x faham dan x boleh nak guess pun

    BalasPadam
  32. Haha sis JM memang power. Tahniah kepada semua tetamu hebat Kak Farrah!

    BalasPadam
  33. Kak Farah macam ner nak dapatkan full top komen macam ni

    BalasPadam
  34. waahhhh......byk nyer JM komennnnnnnn....pergghhhhhh...hebatnyaaaa....hahahhahahaha

    BalasPadam
  35. xsgka sy komen byk ekkk....tanpa sedar jari menaip komen...walaupun dihalang oleh robot.....hahahahha....

    BalasPadam
  36. Mekja belajar bahasa isyarat ni masa ting1. Kebetulan sekolah tu ada sekali dgn sekolah pendidikan khas. Jadinya asrama bercampur. Heh, sempat lah belajar dr huruf A-Z dan beberapa sign mudah seperti memberi salam, jumpa lagi, terima kasih, sama-sama. Dan Alhamdulillah sampai sekarang masih igt lagi siap berkongsi dgn kwn2 cara guna sign ni. Hihi

    BalasPadam
  37. ehh baru perasan tak baca entry nih.. dulu pernah belajar bahasa insyarat tu..ingat laa skit2 huruf yang cikgu ajar..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...