Khamis, 27 Februari 2014

Operasi Setem

Hari ni panaslah! Hangat sampai rasa tak selesa nak buat apa. Jadi, inilah aktiviti petang saya. Duduk satu 'spot' diam-diam (kononnya nak meminimakan pergerakan supaya tak bertambah panas) dan 'sort' setem ikut negara sebelum dimasukkan ke dalam album setem. Setem-setem tu pun dah lama saya simpan dalam kotak sebab sebelum ni tak ada masa nak susun cantik-cantik.

Ni tengah asingkan setem dari New Zealand.



1 ulasan:

  1. Setakat hari ni Cikgu Farrah dah ada berapa keping setem? Pernah kira tak?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...