NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Khamis, 5 Jun 2014

Dunia Dihujani M&M

Antara lokasi menarik yang Cekengah & Cekebon lawat semasa trip mereka ke London baru-baru ini ialah 'M&M World'. Cekengah yang bagi saya memang ada personal affection pada watak-watak M&M ni puas shopping M&M punya merchandise di sana. Ibu pula sibuk ambil gambar. Since saya ni jauh tertinggal di Malaysia, atas dasar rindu (heheheh perasan sikit kat sini), banyaklah juga souveniers untuk saya dari 'Dunia M&M' nih.

Antaranya,...

Selalunya kalau untuk packaging di Malaysia, warna M&M pekat-pekat. Yang dalam kotak ni, merasalah tengok tona warna yang slightly different :) Basically, coklat M&M ada 25 warna yang berbeza. Tapi tak semua warna ada dalam box ni. Saya suka warna hijau dan magenta. Meriah tak? Puas tahan diri setiap hari supaya tak 'overdose' makan coklat.

Ini pula 'tote bag'. Comel kan? Ala-ala kumpulan The Beatles lintas jalan ;)

Thanks, Ngah! Dunia Along 'meriah' dengan wana-warna ceria M&M.

4 ulasan:

  1. comelnyaaa :) hihi. suka jgk makan m&m

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, excited tengok butir2 M&M tu...

      Padam
  2. cantiknya box tu..warnanya pun terang menyala..kita suka biru tu..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memang berkenan sangat dengan kotak tu, Nana ;)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...