NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Sabtu, 31 Mei 2014

200 keping!


Apa yang dua ratus keping? Ni haa...last week masa Cekebon & Cekengah pergi London, diorang sempat bercuti beberapa hari di Paris. Semasa di Paris, diorang 'terserempak' dengan 200 keping setem ni. Excited si Cekengah dan Dhila. Mengetahui yang Along diorang ni masihhhh kumpul setem, Dhila terus beli buat ole-ole untuk saya. Thanks so much, Dhila! 

The best part is, dalam banyak-banyak setem ni, satu pun tak ada yang redundant dengan koleksi saya. Kiranya memang stok bersih yang masuk 200 keping :) Kebanyakannya setem-setem dari Hungary, Poland dan Czechoslovakia. Setem London, UK pun ada. Yang itu, Cekengah belikan. Nanti update lain kali. 

Hari ni tak ke mana-mana sebab saya perlu sudahkan tugas editing. So, sebelum tu, layan setem dulu!

2 ulasan:

  1. wahhh.. untung lahhh... mesti dh bnyak setem yang kumpul kan..

    BalasPadam
  2. Masa kecik2 dulu... SS suka jugak kumpul setem... Dah besau ni dah tak ada masa lagi dah....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...