728 x 90

Sabtu, 31 Mei 2014

200 keping!


Apa yang dua ratus keping? Ni haa...last week masa Cekebon & Cekengah pergi London, diorang sempat bercuti beberapa hari di Paris. Semasa di Paris, diorang 'terserempak' dengan 200 keping setem ni. Excited si Cekengah dan Dhila. Mengetahui yang Along diorang ni masihhhh kumpul setem, Dhila terus beli buat ole-ole untuk saya. Thanks so much, Dhila! 

The best part is, dalam banyak-banyak setem ni, satu pun tak ada yang redundant dengan koleksi saya. Kiranya memang stok bersih yang masuk 200 keping :) Kebanyakannya setem-setem dari Hungary, Poland dan Czechoslovakia. Setem London, UK pun ada. Yang itu, Cekengah belikan. Nanti update lain kali. 

Hari ni tak ke mana-mana sebab saya perlu sudahkan tugas editing. So, sebelum tu, layan setem dulu!

2 ulasan:

  1. wahhh.. untung lahhh... mesti dh bnyak setem yang kumpul kan..

    BalasPadam
  2. Masa kecik2 dulu... SS suka jugak kumpul setem... Dah besau ni dah tak ada masa lagi dah....

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...