Jumaat, 15 Ogos 2014

Doa Dijauhkan Perasaan Hasad Dengki dan Dendam

Selamat Hari Jumaat! Perasaan hasad dengki (PHD), iri hati, cemburu melihat kejayaan dan kebahagiaan orang lain,...semua tu penyakit hati yang kadang kala kita tidak sedar menular dan merebak dalam diri. Jom, mari kita sama-sama amalkan potongan doa di bawah ni. Mudah-mudahan kita dapat hindar perasaan tidak baik ini dari terus bersarang di hati.

Sumber Imej: Perkongsian di FB.



9 ulasan:

  1. terima kasih sudi singgah blog ain..datang balas kunjungan. nice sharing =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama, Ain. Have a great weekend :)

      Padam
  2. Nak share doa ni kat blog saya boleh? :)

    BalasPadam
  3. bagus perkongsian akak ni.... memang sepatotnye kite hindari PHD ni kan....xbagus22, tak boleh kasi duduk lame2 dalam hati kan.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul, dik. ni peringatan utk diri dan kawan-kawan yg lain. kita kdg2 tak sedar pun sepupu-sepapat PHD berumah tangga dalam hati kita,..

      Padam
  4. Terima kasih kak Farrah.
    Tau ayat ni tapi x pernah amalkan.
    Huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah dgn akak, Shikin.
      Jom kita sama2 mula amalkan :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...