NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 15 Ogos 2014

Doa Dijauhkan Perasaan Hasad Dengki dan Dendam

Selamat Hari Jumaat! Perasaan hasad dengki (PHD), iri hati, cemburu melihat kejayaan dan kebahagiaan orang lain,...semua tu penyakit hati yang kadang kala kita tidak sedar menular dan merebak dalam diri. Jom, mari kita sama-sama amalkan potongan doa di bawah ni. Mudah-mudahan kita dapat hindar perasaan tidak baik ini dari terus bersarang di hati.

Sumber Imej: Perkongsian di FB.



9 ulasan:

  1. terima kasih sudi singgah blog ain..datang balas kunjungan. nice sharing =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama, Ain. Have a great weekend :)

      Padam
  2. Nak share doa ni kat blog saya boleh? :)

    BalasPadam
  3. bagus perkongsian akak ni.... memang sepatotnye kite hindari PHD ni kan....xbagus22, tak boleh kasi duduk lame2 dalam hati kan.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul, dik. ni peringatan utk diri dan kawan-kawan yg lain. kita kdg2 tak sedar pun sepupu-sepapat PHD berumah tangga dalam hati kita,..

      Padam
  4. Terima kasih kak Farrah.
    Tau ayat ni tapi x pernah amalkan.
    Huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah dgn akak, Shikin.
      Jom kita sama2 mula amalkan :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...