728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 2 Mei 2014

Soda Gembira Hari Pekerja

Hehehe air bandung soda je sebenarnya. Minggu lepas masa tengah borak-borak dengan Angah & Bott, tertimbul isu 'air soda gembira' yang kitorang minum di restoran Ieko. Masing-masing telan air liur sebab teringin nak minum air bandung + aiskrim soda. Kebetulan time tu cuaca tengah panas terik. Tapi, kat rumah tak ada susu cair dan air soda.

So, masa pergi marketing baru-baru ni, susu cair dan air soda jadi item teratas dalam shopping list Bott. Since semalam semua orang ada kat rumah, inilah air penghilang dahaga kami sambil tengok TV & layan internet :)

3 ulasan:

  1. sedap ke? mana laa datangnya nama gembira tu? mungkin sebab orang yang minum akan rasa gembira agaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaah mungkin begitula, eyda. Rasanya macam air bandung yang bergas :)

      Padam
  2. Bandung soda memang sedap.. Tapi still keliru kenapa soda gembira ye?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...