728 x 90

Jumaat, 31 Oktober 2014

Hafiz Hafizol Paling Kreatif

Ini entri sambungan Jom Cuba Nasib - Bila Masih di Langit. Hari Selasa, saya kongsi search keywords Nuffnang yang saya rasa menarik. Kemudian, saja-saja ajak kawan-kawan yang berminat untuk cuba buat ayat menggunakan 'bila masih di langit' (ambil dari search keywords tersebut). Tak sangka tau,..yang ambil bahagian bukan main lagi berbakat! Puitis,..bermadah pujangga! Jangan lupa intai entri di atas untuk baca ayat-ayat mereka. 

...dan ini ayat ciptaan pemenangnya!

Minta ayat, dapat sajak tau!

Tahniah Hafiz! Tepuk tangan sikit :)
Nanti tolong emelkan alamat surat menyurat pada akak ye - faidamf[at]gmail.com.

Tahniah juga buat Acik Watie, Scha, CT Humairah dan aRz Moha yang sporting! Kalian memang best!!





22 ulasan:

  1. wow..kreatifnya..wana memang x ada bakat nak tulis madah/sajak macam tu..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ...tapi Wana ada bakat buat kek cantik-cantik!

      Padam
  2. Wah kreatifnyaaa! >< tahniahh. Hehehehe.

    BalasPadam
  3. wooo ayat diee bebunge bungeee, hihi
    tahniah..

    BalasPadam
  4. Woooooo... amboii berbakat tu
    Maafla kak farrah.. ayu mmg takde bakat trpndam nk karang2 ayat nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe no problemo! Dah dtg sini akak dah besar hati,...

      Padam
  5. fuhhhh kreatif.. kite x kreatif.. xde ilham pulak kan. wuuuu

    BalasPadam
  6. hahha. tu idea main taram je kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taram ada nilai kira oklah tu, Scha. Akak kalau taram, orang baca ckp 'oh,...crapppp!'

      Padam
  7. haha.. xsempat pula nina nak baca time akak publish. tahniah buat hafiz :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's ok, nanti ada rezeki lain kali :)

      Padam
  8. Tahniah..tahniah...mula-mula baca haritu pun dah tahu Hafiz akan menang...

    BalasPadam
  9. tak sempat join. hehe XD
    tapi ayat dia memang kreatif.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kreatif kan,..takpelah,..tak kena ngan time budak singgah blog akak.

      Padam
  10. haaaa sajak terus keluar. CT dak puitis kak oi.. lari kang orang keliling ttb tengok CT bersajak bagai hahaha. tu cilok doaaa tu hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadilah, CT. Hari ni cilok2, mana tau esok lusa idea dtg mencurah2. Akak tumpang bangga kenal CT 'Si Poet' ;)

      Padam
  11. x sempat join tp klau join pun mest x se kreatif si hafiz tu :-)
    tahniah hafizzz

    BalasPadam
  12. tahniah buat Hafiz.. wah ramai yang berbakat ni.

    BalasPadam
  13. eh. asal saya baru terbaca entry nie ?? Nak hadiah kak !!! HAHAHAHA..

    BalasPadam
  14. Haaa itulah. Ingatkan tak sudi,.. :) Don't worry. Hadiahnya memang ada. Tunggu tuan punya diri claim je.
    OK, alamat Hafiz akak dah terima (akak tak publish la) Insya Allah, nanti akak hantar ye...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...