Khamis, 6 Mac 2014

Magnum Gold yang Tak Berapa Nak Gold...

Petang semalam pergi kedai runcit saya beli aiskrim Magnum. Lama dah teringin nak makan. Pilih-pilih ada yang jenis chocolate brownie. Saya tak berkenan sangat yang tu. Ternampak pula Magnum Gold. Harga empat ringgit lebih sebatang. Apa yang 'gold' nya? Saya pun belilah, excited nak cuba. 

Tattadaaaaaa!


Buntang gak mata saya tengok rupa paras aiskrim ni. Sekali pandang nampak macam aiskrim mangga pun ada! Dari segi rasa, personally saya suka yang classic. Magnum Gold ni yg sedap cuma 'coating' luar tu je. Tidaklah segah namanya :)

4 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...