728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 31 Disember 2014

C.E.R.A.H

Matahari kembali senyum :)


40 ulasan:

  1. alhamdulillah. moga terus tersenyum. ewahhh :D

    BalasPadam
  2. alhamdulillah syukur. moga cerah keesokkan harinya kerana nak basuh baju sekolah :) {baru nak basuh eh, eyja malasnyer kamu !!!!}

    BalasPadam
    Balasan
    1. hikhik..itu bukan malas. itu buat kerja ikut priority :)

      Padam
  3. alhamdulillah..langit yang berkeadaan cerah sentiasa memberi sejuta makna dan harapan kepada mereka yang menantinya..
    [ puitis plak dah ]











    BalasPadam
    Balasan
    1. vah vah vah! memang bawa sejuta makna dan harapan :)

      Padam
  4. alhamdulillah..kat sini pin matahari dh nampak

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. terasa teriknya mentari hri nie.. ^^ syukur..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur. Baju-baju akak kat rumah ni pun merasa jumpa matahari :)

      Padam
  6. dah lama sangat hujan. asyik mendung sahaja sekarang ni. eloklah berpanas pula. kain kat rumah ni pun banyak juga yang tak kering.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Dah naik kepam dah baju2 mengering dalam rumah :)

      Padam
  7. Alhamdulillah di tempat sis pun cerah je hari ni..basuh baju pagi tadi semua dah kering petang ni :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukurlah. Hari ni dobi saya pun kering rangup hehehe

      Padam
  8. kat sini pun matahari tersenyum ja sepanjang hari. ^_^

    BalasPadam
  9. hari ni wana nak lepak di tower akak pula..rindu la nak lepak sini..

    alhamdulillah hari ni matahari melimpahkan sinarnya..moga kawasan banjir akan pulih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Kita doakan yang baik2. Amboi, rajinnya Wana datang lawat sini. Siap jalan2 sekitar tower hihihi thanks so much for your time, dik.

      Padam
  10. Happy new year kak farrah! Semoga 2015 terus suksess!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you. Moga 2015 menjanjikan permulaan yang hebat utk karier Scha.

      Padam
    2. Aminn. Thanks kakk!

      Akak jugaaa!

      Padam
  11. Alhamdulillah.. 2 3 hari ni, matahari sentiasa mempamirkan dirinya...

    Semoga ia berterusan.. dan semoga banjir cepat surut..

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah, semoga Tahun Baru ini..alam semesta kita sentiasa ceria :)

    BalasPadam
  13. senyum.. senyum selalu. senyum... senyum denganku.. hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak nyanyi sama!
      ♪ ♫senyum.. senyum selalu. senyum... senyum denganku ♪ ♫

      Padam
  14. suka tengok langit luas cmnie.. rase tenang je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Nis. Lapang dada. Lapang hati :)

      Padam
  15. Alhamdulillah.
    Moga segala kesengsaraan beransur hilang.

    BalasPadam
  16. alhamdulillah.. CT pun ade snap gambar langit share di ig ritu.. da seminggu langit kelam.. akhirnya matahari muncul jua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok kan tengok lagit luas cerah cam ni :)

      Padam
  17. kat sini bukan cerah je, terik sekali pun ada. bahang sampai ke malam. hehehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Bahangnya memang terasa sampai ke malam.

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...