728 x 90

Sabtu, 4 Oktober 2014

Menakluk Cinta - Taufik Batisah (OST Kasih Berbisik)

Lagu nyanyian Taufik Batisah ini merupakan OST untuk drama bersiri 'Kasih Berbisik' yang ditayangkan di TV3. Basically, chordsnya mudah. Cuma kena belajar Bdim7. Don't worry. Tak susah pun. Takkan terkehel jari punya :)


Guitar Chords 'Menakluk Cinta' - Taufik Batisah (Easy Chords)
OST Kasih Berbisik

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)
Dm G C F Dm E Am

Am G C
Tersedarku dari khayalan
Dm
Terpisah dunia anganku
E
Sirna segala

Am G C
Tetiba bayangmu menjelma
Dm
Menemani harapanku
E F Am
Yg kian hancur segalanya
Dm G
Patutkah aku dikurnia
C F
Sentuhan kasih darinya
Dm F Bdim7 E
Menantikan cinta yang terindah

Dm G
Setinggi bintang di angkasa
C F
Seluas lautan yang indah
Dm E
Harapan tuk bertemu
Am
Cinta terakhir hidupku

Dm G
Sejauh ke hujung dunia
E Am G
Relaku melakukan apa saja
F E Am
Tuk menaklukkan cinta terakhirku


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

17 ulasan:

  1. wow! ini lagu baru ke kak? saya dah lama x dengar lagu Taufik Batisah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak surelah, Amy. Akak tengok promo 'Kasih Berbisik',..terus berkenan!

      Padam
  2. Lagu baru topik ek? wuuuu

    eh, btw kak, scha tag akak kat sini taw.

    http://www.schanazri.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    BalasPadam
  3. Seronoknya kak terer buat cord :)
    Suka lagu2 taufik batisah. Lagu ni pon best.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh akak mengelat. Main gitar nak main chord senang je. Tu yang kena transpose kord sendiri, budak...

      Best kan suara dia masuk telinga,...(Tak macam Mi mi mi! Akak masih berdendam ngan lagu ni hahaha!)

      Padam
    2. Baru nak mengiyakan komen kak shikin ;)
      Kak farrah ni lejen. Hehe. Sory lama x singgah blog kakak berdua.

      Padam
    3. Huhuhu jangan cakap terer, jangan cakap lejen. Orang yang betul2 pandai main gitar mau nangis tengok akak main. Nak ngelat je tahu. Main chords nak yg senang-senang!

      Padam
  4. teringin nk belajar main gitar.. bestnya kalau boleh main cord2 ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah, Nina. akak pun belajar slow-slow :)

      Padam
    2. Kalau ada minat, senang nak belajar.
      Daripada kena paksaan:)

      Padam
  5. tak pernah dengar. hahaa hari tu pun Kak Farrah share lagu ape tah CT terus download. tapi akhirnya KPOP jugak pilihan hati kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe itu namanya Kpop bertakhta di hati :)

      Padam
  6. Dm G F C ..apo kobondo lah eh..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha saya suruh 'budak' nyanyikan lagu Mimimimi utk Sis JM nak?
      Buleh, budak?

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...