Ahad, 30 November 2014

My 'fwenly fwends' =)

Assalamu'alaikum. Selamat Hari Ahad! Quick update sebelum saya keluar melangsaikan urusan dan kerja-kerja. Dua tiga hari belakangan ni memang saya sangat sibuk. Tak sempat nak blogwalking menjengah kawan-kawan dan adik-adik. Balas komen pun tak dan! Tetapi, kunjungan daripada kalian yang tak pernah putus betuk-betul buat saya terharu. Terima kasih banyak-banyak ye.

OK, motif utama entri ni nak ajak kalian jalan-jalan. Di bawah ni senarai blogger yang hampir saban hari datang FAMF Tower dan tinggal jejak. Merekalah tetamu hebat saya yang friendly sepanjang 23 - 29 November. Jadi, saya masukkan pautan blog mereka di sini supaya rakan-rakan yang lain boleh pay them a visit!

My 'fwenly fwends' :)

Jom!

(Nampak tak berapa komen dia?! Itu untuk minggu ni, sekali datang je tau!)


Tak lupa juga buat yang lain,.. yang sudi jenguk saya di 'tower' ni :) Tak ada dalam senarai tak bermaksud saya tak hargai tau! Ada juga beberapa 'tetamu baru' yang datang. Selamat berkenalan. Jangan risau, saya akan 'follow up' dengan kalian semua. Tungguuuuuu! OK, got to go now. Babai!

43 ulasan:

  1. Eh..wana masuk dlm list juga la..tqvm Kak..muahhmuahh..selamat mnyelesaikan tugas :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Of course masuk list. Setia datang tiap2 hari. Thanks, Wana :)

      Padam
  2. hihi Ayu baru ada chance tu nak blogwalking lepas bersalin. dia mai terjah CT gak kaw kaw nye hehe.. thank you Kak Farrah ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kaww kaww! I'm the one who should thank you lah :)

      Padam
    2. im here once again..
      nak catch up blogwalking.. thank u Kak Farrah.. dalam CT menghilang pun still datang menjenguk..

      *smooch smooch*

      Padam
    3. Ni yang buat akak makin cayang CT nih. Thanks fot ur time, dik :)
      Flying kiss sikit!

      Padam
  3. ayu memang rajin pun.sekali harung punya komen. sat ja naik carta paling atas. hehe. tq jugak kat kak farrah singgah blog saya. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi sorry tau. Akak kadang2 tenggelam timbul, tak dan nak follow semua citer Cik Fafa :)

      Padam
  4. Saya tak ada dalam senarai, tp tau je Kak Farah hargai saya. LOL. Hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, of course....dan akak hargai busy2 study pun sinuha sempat datang intai akak :)

      Padam
  5. Ehh..sis JM pun masuk dalam list...Wahh..Ayu!! memang ohsem. Mereka yang masuk dalam senarai tu memang rajin. Terima kasih Farrah kerana menghargai kedatangan kami :-) Lovee uuuuuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memang penghuni tetap carta apa,..hihihi saya lagi rasa dihargai ;)

      Padam
  6. Mamamyja. Xd dalam senarai. Hehe saja melawak... sabtu ahad xd internet. Sungguh membosankan. Nih blogwalking pon pakai hp.. uuwwaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak da dalam senarai utk minggu tu je :)
      Mama masuk senarai dalam hati hihih
      Don't worry, paham bebenor situasi mama...

      Padam
  7. mantap , sempat lagi blog walking tuh



    Jom ramai ramai makan Minyak Ikan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Dila. Nanti akak datang jengah Dila ye..

      Padam
  8. singgah sini kak farrahhh. sihat tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, sihat....
      Thanks so much, Scha. Datang jengah akak :)

      Padam
    2. hehhee. Dah lama tak singgah siniiii. linduuuuuuu

      Padam
  9. hahaha.. Ayu memang sentiasa win!

    Sekali dia terjah..nahhh!!

    tak terbals kito...

    tq Kak Farrah layan ktorg dgn baik..

    Kopi o tu sedap sangat.. biskut raya kopi tu sgt menggiurkan.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sekali Ayu datang, ketaq jari nak approive & balas komen dia hihihi
      Haaa,..lain kali datang lagi minum petang kat tower akak ni yea...

      Padam
  10. Ada beberapa blogger yang sama memenuhi top komentar blog saya.. ayu sekali dia terjah, berderet2 komen dia tinggalkan.. hehehe..

    BalasPadam
  11. satu minggu 58 komen sekali pukal dia bagi..ehehehe..mmg rajin betul..!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sangat rajin. Akak tak mampu cenggitu, Nana :)

      Padam
  12. ehhh ada juga.. thanks sis... saya sejak makin nak final nie xsempat sgt nk trjah.. time free ja sempat tue pon dlm class la...

    nak jgk terjah blog2 lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's OK. Dahulukan mana yang penting. Lepas final nanti,...pergilah bom blog2 yang tak terjah lagi :)

      Padam
  13. K.Farrah, thanx jawabkan sms saya pasal cutting board tu.

    BalasPadam
  14. Wwwwoooo 58 komen?? Biar btl seminggu tu.. hahah maaf la kak farrah.. cmne leh jadi byk cmtu lak tuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ntahlah...(tanya akak pulak die) hahaha

      Padam
  15. memang hebat pengomen tegar blog ni.. tahniah buat semua :)

    BalasPadam
  16. Ayu buat2 xtau..hikhik
    Tengkiu msukkn qis dlm list ^^
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Qis datang komen bertubi-tubi.

      Padam
  17. hye kak *lelambai*

    saia di Tower!

    Semoga fwenship ini berkekalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn.
      Akak lambai2 balik ni sampai bergegar tower :D

      Padam
  18. hehe2, dh setahun, ramai blogger yg tak aktif ;p

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...