728 x 90

Isnin, 3 November 2014

Tetamu Hebat Oktober

Happy Monday! Selamat Memulakan Minggu Baru! Saya mulakan entri minggu ni dengan Senarai Tetamu Hebat Oktober. Tetapi, yang tak masuk senarai jangan tersinggung pula. Kalian tetap dihargai tau! Tunggu sahaja saya datang bertamu. OK, 10 pengomen tegar untuk bulan lepas ialah,...


Mereka Tetamu Hebat Oktober ;)

Terima kasih banyak-banyak kerana rajin singgah, baca entri-entri di FAMF Tower dan tinggalkan komen-komen best! CT dear, please email address pada akak ye. Ada tanda ingatan buat si pemilik takhta :) Jom terjah blog mereka sekarang!













44 ulasan:

  1. #9 melapor diri. hehe. harini baru nak menyinggah XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, budak! Lama menghilang,...rindulah!

      Padam
  2. wahhhh rajin betoi diaorg mengomen,,, farra pndai baca ja,, nk comment ni paling xreti,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farra rajin baca tu pun akak dah besar hati :)

      Padam
  3. hihihi namakuuuuuu diatas skali \\^^// bahahah.. first time ni terharu T.T nak nangis hahaha. CT da emel daa kat akak. jenuh ni nak kejar blogwalkiing kawn-kawan.. sebok plak 2/3 hari ni..

    thank u Kak Farrah.. akak pun rajin nyinggah jenguk CT..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak patut cakap thank u,..sibuk2 pun sempat datang intai2 akak ;)

      Padam
    2. kikiki sebab akak pun tak pernah lupa jenguk CT..

      Padam
  4. wahhh..paling yertinggi CT..dlm dok bz baru2 nie pon..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, Zarul. Sibuk2 dia pun sempat berpukal-pukal komennya :)

      Padam
    2. sama la.. sekali dia free.. mengomen la dia.. hehheh

      Padam
  5. Hukhukkk... nape ct je??
    Hahahaha...
    Terima kasih jugak kt kak farrah sllu intai2 skodeng2 blog ayu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala la la,...jgn nangis & majuk cenggitu....

      Padam
    2. Hahahah bukan ayu la.. bby yg nangis majok2 gituu...

      Padam
    3. Cakap kat baby...jangan majok2 camtu...nanti baby dah tengok dunia,...takkanlah aunty nak diam je...

      Padam
  6. yeh yeh tersenarai.. thnx gak kak salu singgah 'rumah' nadya ;)

    BalasPadam
  7. Tahniah semua yang tersenarai... :) tahniah juga kepada tuan tanah... :D

    BalasPadam
  8. no 2 datang sini! hahaha... x pernah lagi dapat no 1.. hahaha... kena bagi address lagi ke kat akak? hehee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. No need. Akak dah minta banyak kali sblm ni hihihi

      Padam
  9. Balasan
    1. Ala,..Shikin dah sudi jenguk dan baca entri akak dah lebih dr cukup...

      Padam
  10. Lepas.ni nak kene struggle balik.
    Hehe..
    Macam exam pulak.

    BalasPadam
  11. hoyeeahhh!!! wana masuk dalam list juga..thanx akak..labiuuuu!! *_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks to u. Rajin dtg & tinggal jejak kt sini. Lapp u more!

      Padam
  12. tersenarai jugak den, ehehe. makasehh akak sebab selalu sudi singgah blog aina. ^^

    BalasPadam
  13. Tak tersenarai kat sini..hikhik :) Tahniah semua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa,...akak tak lupa Cik Mimie pun...

      Padam
  14. Tahniah CT...sis JM pun pernah terima 'sesuatu' dari Farrah mmg CUTE sgt,,,
    Ala..sis JM x masuk list tuk biuan ni huhuh...tapi x per i still will come here hamooii ayat ahahaah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, kak. Malulah cakap begitu. 'Sesuatu' yg saya bagi tu biasa-biasa aja. Sis dah masuk list utk November lah :)

      Padam
  15. Nampak gayanya CT masih akan menjuarai/memegang tahta utk bulan Novermber nih..Caiyok!! CT..fighting hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak JM cayang, akak dah berdesupppp naik takhta November hihihi
      Terharu saya. Terima kasih sudi datang sini selalu :)

      Padam
  16. tahniah buat semua yg tersenarai ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, bulan ni rezeki Ros pula...mana tahu :)

      Padam
  17. Wahh lagi sikit nak pecut, haha
    Jujur, komen bukan sebab nak kejar benda ni pun.
    Suka masuk blog ni.
    Sebab suka org kretip! Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Nur! Akak hargai setiap komen2 Nur. Thanks tau selalu jengah sini :)

      Padam
  18. tahun 2015 ramai dh tak aktif.,

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...